habiscus's FotoPage

By: habiscus uk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Jun-2007 15:23 Email | Share | | Bookmark
Hari ke 49

stay di Vistana Hotel
baru nak terlelap
tidur macam kat UK plak, sejuk...
View all 6 photos...
Cuti-cuti ke Penang, Perak dan Kuala Lumpur coz ikut ayah outstation di UTP, balik kg Penang dan UTM KL. Jalan sakan...sampai demam-demam agaknya long journey or beralih bulan.


Tuesday, 15-May-2007 05:52 Email | Share | | Bookmark
MUHAMMAD AMMAR BIN NOR AZMAN

Ammar baru 3 jam dilahirkan
Ammar - 2 minggu
Ammar n abg Asyraf
View all 12 photos...
16 April 2007, tepat jam 12.51 pagi, lahirlah MUHAMMAD AMMAR BIN NOR AZMAN di hospital Pakar Puteri Johor Bahru. Ammar made in UK and born in Mesia. Alhamdulillah semuanya dah selamat. Abang Asyraf, Abg Hazim n kakak Fiqah happy sebab dapat baby baru, maklumlah dah lama tak dpt main ngan baby nearly 6 years. Ammar punya hadiah pun abg2 n kakak tolong bukak kan... Lahir dengan berat 3.275kg, seminggu selepas tu 3.46 kg dan setelah sebulan 4.6 kg.


Monday, 14-May-2007 11:04 Email | Share | | Bookmark
Happy mother's day

cheese cake from acik
asyraf n atuk potong cake
cucu-cucu yang lebih plak
View all 8 photos...
kami celebrate mother's day utk atuk kat rumah kita orang... acik buat surprise utk atuk. sorry la pak long n mak long, cik mas n uncle naza, cik uda, pak uteh, pak andak n cik nan, ucu coz kami tak jemput, party yg simple2 je , mama pun tengok aje cheese cake tu, air tebu, mee kari n ais krim....dlm pantang. terliur mama...


Wednesday, 19-Jul-2006 17:09 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...


Sunday, 16-Jul-2006 19:51 Email | Share | | Bookmark
Carboot Sales di Croft dan Lunch di Lahore

ke carboot sales Croft
take 5, panas sangat hari ni!
mama bersama syafiqah di ladang gandum
View all 13 photos...
Hari ni kami ke carboot sales di Croft dan cuaca panas sehingga 29 degree celcius. Lumayan sungguh hasil bercarboot hari ni. Dapat kettle 25 pence dan monitor komputer brand LG hanya one pound aje..membeli sebab nak pakai selepas angkat barang ke kontena.

Syafiqah dapat toy baby born kepala botak yg dicari, Hazim dapat toy spiderman dan Asyraf dapat toy pokemon. Borong story book hanya 5 pence ke twenty pence each, murah sungguh...

Lepas ke carboot, pi pekena nasi beraini di Lahore, Leicester...celebrate ayah dah lulus viva PHD last 3 weeks. Sedap sungguh, ada lauk chicken beriani and lamb beriani..lepas ni mama pulak belanja di Iqbal Restaurant next week sebelum balik Malaysia...semuanya restaurant Pakistani.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net